Hurrá, állást keresek! :(

Hurrá, állást keresek! :(

Bemutatkozás

2012. február 08. - Allaskereso

Üdvözöllek a blogban!

Fiatal nő vagyok, és többször kerültem olyan helyzetbe, hogy állást kellett keresnem. Eleinte olyan alapvető hibákat vétettem, hogy azon csodálkozom, egyáltalán sikerült valami munkát kapnom. Jelenleg is munkát keresek, de már látom az alagút végét, már lassan befejeződni látszik a hercehurca.

Ez alatt a néhány év alatt, amely során hol volt állásom, hol pedig nem, elég sok tapasztalatot szereztem. Ezeket szeretném szép sorjában megosztani Veled. Nem csak konkrét álláskeresési tippeket fogok írni, hanem minden egyebet is, amelyet felismertem útközben. Csak hogy egy példát említsek: volt, hogy olyannyira elkeseredtem, hogy alig tudtam magamat felmosni és felkelni nap mint nap.

Dolgoztam nyári munkán HR (fejvadász) cégnél, ahol szintén tapasztalatokat szereztem. Ezen kívül testvérem évek óta HR területen dolgozik, így ezeket a tanácsokat, valamint az ő látásmódját is igyekszem átadni, hogy a másik felet is lássuk: ne csak a munkakeresést, hanem a munkáltatót.

Nem kevés kamu hirdetéssel találkoztam. Ezekről is szeretnék írni. Valamint az álláskeresést érintő mindenféle témáról.

Ha csak pár embernek sikerül segítségemmel munkát (vagy jobb munkát) találni, akkor nem írok hiába! :)

Bátran szólj hozzá, ha valamivel egyet értesz, akkor is nyugodtan, ha Te másként látod, Neked mások a tapasztalataid. Sőt, ha egyáltalán vannak tapasztalataid, akkor oszd meg velem és a blogot olvasókkal.

Meg persze, ha van kedved vagy valamelyik cikket erre érdemesnek találod, akkor like-old (Tetszik gomb) vagy oszd meg a barátaiddal a Facebook-on vagy máshol.

Sok sikert az álláskereséshez! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://allasom.blog.hu/api/trackback/id/tr634079523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása