Hurrá, állást keresek! :(

Hurrá, állást keresek! :(

A hirdetésfigyelő

2012. február 08. - Allaskereso

Évek óta létezik, évek óta látom, de sosem használtam. Csak az elmúlt időben fedeztem fel az értékét. Ez pedig a hirdetésfigyelő.

Ez egy olyan alkalmazás, amely a legtöbb apróhirdetéses weboldalon szerepel. Általában ezen a néven fut. Azt jelenti, hogy kérheted, hogy az oldalról minden nap (vagy hetente, havonta - ahogy beállítod) küldjön Neked értesítést bizonyos hirdetésekről. Megadhatsz kulcsszavakat is, mint mondjuk "adatrögzítő" vagy "pék" és minden nap kapsz az E-mail címedre egy listát ezekről a hirdetésekről.

Miért jó ez? Mert nem kell minden nap felmenned és megnézned az oldalt, hogy feltettek-e valamilyen új álláshirdetést, hanem automatikus megkapod. Ezzel nagyon sok időt tudsz megspórolni. És nagy valószínűséggel hamarabb tudod leadni a jelentkezésed, mint azok, akik az oldalt böngészik.

Én eladói pozícióra helyeztem el több ilyen figyelőt az Expressz.hu-n, a CvOnline-on, és a Profession.hu-n. A CvOnline-on így találod meg: Iratkozzon fel állás értesítőre.

Ha valahol nem találod ezt a lehetőséget, írd be egy kommentbe (hozzászólásba) és segítek megtalálni. Ha van egyáltalán. Mert elképzelhető, hogy nincs.

Ilyen keresőprogramot nem csak hirdetéses portálokon lehet találni. Pl. az IKEA karrier oldalán is fel tudsz iratkozni egy ilyenre. Bejelölöd, hogy mely állások érdekelnek és melyik áruházban és küldi is Neked az infót, amikor feltesznek egy új pozíciót, amely megfelel a beállításaidnak.

Ti használtok ilyen feliratkozási lehetőségeket? Milyen eredménnyel? Mik a tapasztalatok?

A bejegyzés trackback címe:

https://allasom.blog.hu/api/trackback/id/tr324079680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása